Kiinteistöhuolto

Niin isot kuin pienet kiinteistöt tarvitsevat jonkun, joka pitää niiden kunnosta huolta. Kiinteistöhuollon avulla on tarkoitus lisätä asukkaiden viihtyvyyttä kotiympäristössään. Yleisen toimivuuden ja turvallisuuden kannalta kaikenlaisia kiinteistöjä tulee huoltaa säännöllisesti.

Viemärikuvaukset

Meiltä saat viemärikuvaukset tallentavalla kameralla. Viemärien kuvaus on tehokas ja nopea tapa todentaa viemäreiden, sadevesiviemäreiden, salaojien, ilmanvaihtokanavien ja putkihormien kunto sekä kartoittaa mahdolliset huolto-, korjaus ja saneeraustarpeet. Toimenpiteenä kuvaus on siisti, kustannustehokas ja nopea tapa varmistaa putkistojen, kanavien ja hormien kunto. Kuvauksia tulee toteuttaa säännöllisesti, jolloin rakenteiden ongelmiin voidaan puuttua jo ennen kuin syntyy mittavia ja kalliita vahinkoja. Erityistä huomiota vaativat kiinteistökohteet, joissa esiintyy toistuvia viemäritukoksia. Säännöllinen viemärikuvaus on osa hyvää ja ennakoivaa kiinteistöhuoltoa.

Ulkoalueet

Onko kiinteistön piha-alue epäsiistissä kunnossa tai ovatko voikukat vallanneet nurmikon? KH 3 J:n palveluihin kuuluu myös piha-alueiden siistiminen. Kesäaikaan ajamme nurmikot siisteiksi ja pidämme huolta, että piha-alueella ei ole roskia tai muuta ikävää. Teemme myös katuharjaukset, jolloin kivetykset ja kadut pysyvät puhtaina liioista roskista, liasta ja sorasta. Kesään kuuluu vastaleikatun nurmikon tuoksu ja siistit pihat, joilla on mukava viettää aikaa!

Lumityöt

Talvisin piha-alueista huolehtiminen korostuu erityisesti turvallisuuden ja toimivuuden näkökulmasta. Teemme kiinteistöjen pihalla lumenauraukset ja muut lumityöt esteettömän kulkemisen mahdollistamiseksi. Niin autoilijoilla kuin kävelijöillä on helpompaa liikkua, kun liika lumi ei ole tiellä. Lumitöiden jälkeen piha-alueet hiekoitetaan, jotta vältyttäisiin liukkaudelta ja kaatumisilta.

Henkilökunnallamme on kiinteistöhuoltoalan ammattitutkinnot, sekä työturva- ja tulityökortit, jotka takaavat tehokkaan ja turvallisen työskentelyn sekä laadukkaan lopputuloksen.